Ingeborg Beugel wekt irritatie in P&W

Ingeborg Beugel heeft woensdag wederom irritatie gewekt bij kijkers, gasten en de presentatoren van Pauw & Witteman (P&W). De oud-Griekenland-correspondente, die de afgelopen weken vaak is uitgenodigd, maakt er een gewoonte van om alle mensen aan tafel bijna ongelimiteerd te interrumperen.

Toen advocaat Bram Moszkowicz aan het woord was viel Beugel hem steeds in de rede, tot ergernis van presentator Jeroen Pauw. "Jij bent al geweest", zei de presentator geïrriteerd tegen haar. Olcay Gulsen, Nederlands modeontwerpster, werd vorige week ook gestoord van de journaliste. "Oh Jezus, c'mon mens, lighten up gewoon! Echt serieus", zei ze toen tegen Beugel.

Het FOK!-forum en sociale media lopen over van de klachten over de temperamentvolle oud-correspondente. "Ingeborg Beugel krijgt training in luisteren. Blijft een aanfluitende gast", twittert bloksimon. "Grolsch introduceert de Ingeborg Beugel; hysterisch blond bier...", grapt  BoekenDavid.

Grrrits heeft het helemaal gehad met Beugel, schrijft de blogger in zijn column: "Hou je bek nou eens een keer Ingeborg, Frits Wester wil ook wat zeggen. Nee Ingeborg, niet alles in de wereld gaat over Griekenland."


Ingeborg Beugel wekt irritatie in Pauw & Witteman (Beeld: Pauw & Witteman)