Duitse show Linda de Mol in Nederland opgenomen

Het Duitse programma dat Linda de Mol gaat presenteren, wordt in Nederland opgenomen. De 47-jarige presentatrice, die eerder Duitse shows als Traumhochzeit aan elkaar praatte, gaat in maart aan de slag voor The Winner Is.

De Mol noemt het een 'cadeautje' dat het programma in Nederland wordt opgenomen. "Dat heb ik destijds ook gedaan toen ik Traumhochzeit deed", vertelt ze voor de camera van Novum Nieuws. Volgens de blondine kwamen er bussen vol Duits publiek naar Nederland, omdat dat uiteindelijk goedkoper was dan het decor in Duitsland op te bouwen. "Dus dan zou het zomaar kunnen dat ik een Duitse show presenteer en 's avonds om acht uur thuis op de bank zit."

Ondanks haar Duitse avontuur verdwijnt Linda in Nederland niet van de buis. "Nee, ik heb natuurlijk gewoon mijn vaste verplichtingen. Toevallig had ik de maand maart vrij en viel het zo samen. Dat is precies de periode dat zij willen opnemen, anders had ik het niet gedaan."

In The Winner is worden verschillende soorten duels gespeeld door twee kandidaten. De allerbeste wint een miljoen euro. De Mol is in Nederland onder meer te zien als presentatrice van Ik Hou van Holland.