W. Overtoom gaat op bezoek bij Kameroenese selectie

Willie Overtoom vliegt deze week naar Kameroen om de oefeninterland tegen Marokko bij te wonen. Mogelijk wordt hij international van het Afrikaanse land.

Overtoom woont het komend weekeinde op uitnodiging van de nationale bond van Kameroen de interland van het land in en tegen Marokko bij. De officials van het land hopen dat de speler van Heracles Almelo op die manier een goede indruk van de nationale selectie krijgt.

De middenvelder, geboren in Afrika, werd onlangs gevraagd of hij voor Kameroen wil spelen. Toch gaat hij de keuze de komende week nog niet maken. "Ik ga puur om te kijken en hoop op die manier mijn keuze wat gemakkelijker te maken." Hij groeide de afgelopen jaren uit de spelmaker van Heracles.

Met wie hij in Kameroen te maken krijgt is nog onduidelijk. "Dat weet ik nog niet zo goed. Ik heb een uitnodiging gekregen om te komen kijken hoe het allemaal in zijn werk gaat. Ik heb laatst een ontmoeting gehad met twee leden van de bond. Dat was een goed gesprek. Het zijn aardige mensen. Ik vertrek eind van de week en ik kom zaterdag weer terug", liet hij weten op de officiële website van zijn werkgever.