Avril Lavigne flink toegetakeld

Het gezicht van Avril Lavigne is flink toegetakeld. Dat beweert de zangeres, die zaterdagnacht betrokken raakte bij een gevecht buiten het Hollywood Roosevelt Hotel. Lavigne zegt zelf niet te hebben gevochten. De politie laat weten dat haar vriend Brody Jenner een aanklacht heeft ingediend omdat het stel is aangevallen met een dodelijk wapen.

De 27-jarige Avril stelt dat ze flink onder handen is genomen. Ook Lavignes vriend, realityster Brody Jenner, was betrokken bij het incident. Hij haalde naar verluidt een stel vechtersbazen uit elkaar, waarna een van de betrokkenen hem sloeg met een fles.

"Blauw oog, bloedneus, mijn haar uitgetrokken, schrammen, blauwe plekken en sneeën", zegt Lavigne via Twitter. "Het is echt niet normaal om zo tekeer te gaan tegen iemand. Geweld is nooit een oplossing."

"Ik vecht niet", twittert de zangeres. "Daar geloof ik niet in." Hoewel entertainmentwebsite TMZ in eerste instantie meldde dat Lavigne het aan de stok kreeg met één vrouw, waren er volgens de zangeres meerdere betrokkenen. "Om de situatie duidelijk te maken: ik werd uit het niets aangevallen door vijf mensen."


Avril Lavigne flink toegetakeld (Foto: Novum)