Justin Bieber steunt Nederlandse stichting KiKa

Justin Bieber zet zich in voor het Nederlandse goede doel KiKa. Zijn campagne Believe Charity Drive roept fans van de tienerster op om geld op te halen voor verschillende goede doelen. Bieber voegt nu ook KiKa toe aan de lijst van Believe Charity Drive, maakt Universal Music bekend.

KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. KiKa laat weten 'enorm vereerd' te zijn dat een wereldster als Justin Bieber zich in gaat zetten voor de stichting.

"Ik start deze Believe Charity Drive omdat ik uit ervaring weet dat als je ergens in gelooft, alles mogelijk is", legt de 17-jarige zanger uit. "De campagne komt direct ten goede aan organisaties die het verschil maken in de wereld."

Fans van Justin kunnen via zijn website geld doneren. "Al is het maar een klein bedrag", zegt de zanger. "Het doel is om op het moment dat mijn nieuwe album Believe uitkomt, miljoenen dollars of euro's te hebben opgehaald, zodat we echt het verschil kunnen maken." De cd Believe staat gepland voor volgend jaar.