Transformer Bumblebee op Circuit Zandvoort

Zaterdag 5 november a.s. vindt op Circuit Park Zandvoort de Zandvoort 500 plaats, een 500 km tellende slijtageslag met sensationele inhaalacties en spektakel in de pits. Extra bijzonder is dat, ter gelegenheid van de Blu-ray en DVD release van Transformers: Dark of the Moon een unieke knalgele Amerikaanse Chevrolet Camaro en een waanzinnige Bumblebee van maar liefst zes meter te zien zijn.

Bumblebee is de knalgele robot uit de populaire Transformers films, die zich kan transformeren van de indrukwekkende gele Chevrolet Camaro tot de spectaculaire huizenhoge robot. Fans van auto’s en de films krijgen 5 november a.s. op het Circuit Park een unieke mogelijkheid: de unieke Chevrolet Camaro (die in Nederland nog niet te koop is!) is van dichtbij te bewonderen en maakt ook een ritje op het circuit.

Met 520pk en een maximumsnelheid van 285 km per uur doet de Camaro menig hart sneller kloppen. Het spektakel is compleet met de reusachtige Bumblebee replica, die in ruim 200 uur door 13 hobbyisten in elkaar is gezet. Zij gebruikten hiervoor 4 Fiat Panda’s CLX en ontelbare auto-onderdelen, waardoor Bumblebee een gewicht van ruim 1600 kilo haalt. Het resultaat is werkelijk fenomenaal.


Transformer Bumblebee op Circuit Zandvoort (foto: MediaTornado)