[Jupiler League] FC Den Bosch overklast FC Emmen

FC Den Bosch heeft vanavond de eerste thuisoverwinning van het seizoen geboekt. De Bossche formatie was met 5-1 te sterk voor FC Emmen.

Na 25 minuten wedstrijd kwam FC Den Bosch via Paco van Moorsel, die na een fraaie aanval wist af te ronden, op voorspprong. Nog voor de pauze verdubbelde Danny VErbeek de voorsprong voor de Brabanders.

In de tweede helft kwam FC Den Bosch vervolgens fel uit de startblokken, waar FC Emmen geen antwoord op had. Tom van Weert kreeg het al snel op zijn heupen en trof in korte tijd twee keer doel.

Vlak voor tijd tekende ook Verbeek voor zijn tweede treffer van de wedstrijd, waarna Randy Wolters namens FC Emmen de eretreffer voor zijn rekening nam. Johnny de Vries haalde het einde van de wedstrijd overigens niet. Hij kreeg in de 84e minuut een rode kaart.