THQ geeft kadootjes weg voor Space Marine

THQ heeft vandaag aangekondigd dat de co-op mode Exterminatus gratis te downloaden is voor de third-person action/shooter, Warhammer 40.000: Space Marine.

Spelers die inloggen op Xbox LIVE , PlayStation Network of Steam zullen een bericht krijgen over een update die Exterminatus zal toevoegen aan het systeemmenu en hen zal begeleiden door de download.

Space Marine Exterminatus biedt een elite eenheid van vier Space Marines tegen hordes buitenaardse vijanden in een score-based strijd tot de dood. Spelers kunnen kiezen voor de Tactical Marine, Devastator of Assault Marine. Tevens kunnen zij gebruikmaken van alle wapens en extra’s die beschikbaar zijn voor deze classes.

Allebei de scenario's, 'Assault on Hab Center Andreas' en 'Escape From Kalkys Facility,' hebben wereldwijde ranglijsten waarbij spelers worden uitgedaagd om hun scores te verbeteren door het spelen van dynamische challenges en door gebruik te maken van score modifiers die de mogelijkheid geven de challenges moeilijker te maken in ruil voor meer punten. Alle experience die spelers verdienen in de co-op mode telt ook mee in de multiplayer van Space Marine. Hierdoor kan vooruitgang worden geboekt in zowel de co-op als de multiplayer.

Jim Huntley, vice-president Global Brand Management, heeft gezegd, "We zijn blij de trouwe fans van Space Marine te kunnen belonen met een nieuwe gratis uitbreiding en met het verbeteren van hun spelervaring. Exterminatus zal zorgen voor een nieuwe uitdaging voor alle spelers, oud en nieuw. "

Space Marine Exterminatus is gratis te downloaden voor Xbox 360, PlayStation 3 en pc.