Tarantino wil Joseph Gordon-Levitt in western

Joseph Gordon-Levitt is in onderhandeling voor een rol in Django Unchained. De acteur heeft een maand geleden met regisseur Quentin Tarantino om de tafel gezeten over de western, schrijft het Amerikaanse filmblad Variety.

Tarantino wil de 30-jarige acteur graag in zijn film, die een ode wordt aan de Italiaanse spaghettiwesterns. Gordon-Levitt wil zich ook graag bij de cast voegen, maar de acteur heeft een druk schema, waardoor het de vraag is of hij de tijd kan vinden. Welke rol de acteur zou spelen, is nog onbekend.

Gordon-Levitt, van wie het gerucht gaat dat hij Scarlett Johansson aan de haak heeft geslagen, was vorig jaar te zien in de dromenthriller Inception. Hij werkt momenteel aan de Batman-film The Dark Knight Rises en heeft een rol in het drama Lincoln van Steven Spielberg. Hij is daarin te zien als zoon van de president.

Django Unchained gaat over een slaaf gespeeld door Jamie Foxx die zich weet te bevrijden van slavendrijver Candy, een rol van Leonardo DiCaprio. De slavernijfilm moet volgend jaar december in de Amerikaanse bioscopen draaien. Wanneer de film naar Nederland komt, is nog onbekend.


Joseph Gorden-Levitt mogelijk in nieuwe film Tarantino