Grotere sponsordeal tussen Red Bull en Infinity

Red Bull Racing en Infinity breiden hun samenwerking uit. Volgend seizoen zal het logo van het luxemerk van Nissan prominenter te zien zijn op de bolides van het Oostenrijkse Formule 1-team, waardoor de logo's op de zijkant van de auto en bij de cockpit te zien zullen zijn.

"Toen we deze overeenkomst in maart aankondigden hadden we globale naamsbekendheid als voornaamste streven. In de zeven maanden die volgden zijn zelfs onze meeste ambitieuze verwachtingen overtroffen. Voor ons tweede jaar bij Red Bull Racing breiden we de samenwerking uit op technologisch vlak voor producten," zei vice-president van Nissan, Andy Palmer, over het bekender worden van het merk.

"In de korte tijd met Infiniti als partner is gebleken dat hoe nauwer we samenwerken, hoe groter de voordelen voor beide partijen zijn. Het is een fenomenaal succesvol eerste jaar samen en met deze verdieping van het contract scheppen we ruimte om nog meer kennis en expertise te delen," zei Red Bull-teambaas Christian Horner die weet dat de technologische samenwerking ook het nodige op kan gaan leveren.