Adele wil niet in Malibu wonen

Adele verkiest het barre Britse weer boven de zon in Californië. De 23-jarige zangeres heeft verschillende aanbiedingen van platenbazen afgeslagen om in Malibu te komen wonen.

De Britse Adele nam haar laatste album 21 op in een dure wijk in de voorstad van Los Angeles, maar peinst er niet over om daarheen te verkassen. "Ik ben een echt Londen-meisje", laat ze weten aan de Britse boulevardkrant The Sun. "Ik voelde me niet op mijn gemak in Malibu. De studio was fijn en ik voelde me goed met mijn producent in de buurt, maar Malibu is niks voor mij."

Iedereen woont er volgens Adele achter hekken. "Ze hebben daar zo veel geld dat ze nooit hun huis uitkomen. Het was een onwerkelijke ervaring." De muzikante groeide op in een ruige wijk in Londen. "Werken in Malibu was altijd een droom, maar ik werd er meteen met beide benen op de grond gezet."

Zelfs een wandelingetje na werktijd zat er niet in. De studio waar ze werkte, was alleen met de auto bereikbaar. "Ik dacht in mijn vrije tijd lekker naar een café te gaan aan het water, maar je kunt daar nergens wandelen."