[Pollresultaat] Ik ga naar de bioscoop en neem mee...

De afgelopen week legde FOK!film jou de vraag 'Ik ga naar de bioscoop en ik neem mee...' voor. In totaal hebben we 457 stemmen ontvangen en zeventien reacties.

Van de 457 stemmen kozen er 190 mensen voor het antwoord 'geld voor popcorn, frisdrank, bier of wat anders'. Dit is bijna 42 % van alle uitgebrachte stemmen. De optie 'eten en drinken, verstopt in mijn broek/jas/tas' leverde 167 stemmen op, een zeer klein verschil van 23. In de reacties is het duidelijk dat lang niet iedereen eten en drinken bij de bioscoop zelf koopt.

Telecaster weigert om iets in het bioscoopcomplex te halen. "Ik verdom het om absurde prijzen voor een biertje te betalen in de bios. Dat geld geef ik liever na de film uit in de kroeg." De prijzen zijn een grote boosdoener van het meesmokkelen van eigen voedsel. Yi-long schrijft: "Ik ga vrijwel nooit meer naar de bios in NL, maar ALS ik ga, dan koop ik er sowieso NOOIT eten of drinken ofzo. Idiote prijzen meestal. Dan smokkel ik idd zelf wel iets mee naar binnen".

User gpodan neemt ook zijn eigen versnaperingen mee, maar is wel genoodzaakt om in de bioscoop meer te halen. "ga niet vaak naar de bios. maar neem dan in de jas wat flesjes bier mee. helaas is dit vaak in de pauze wel op dus dan toch wat te drinken halen dan. kratje bier is vaak wat moeilijk meeslepen zo'n zaal in."

Niet iedereen deelt de bovenstaande meningen over eten en drinken. Forummoderator SaintOfKillers reageerde: "Ik heb geen nood aan voedsel of drank tijdens het kijken van een film."

Vandaag is er een nieuw vraagstuk online gegaan. Deze week willen wij weten... Waar koop jij jouw bioscoopkaartjes?