Trailer the Avengers breekt downloadrecord

Marvel Studios heeft sinds de afgelopen week een nieuw record in handen. Op dinsdag 11 oktober verscheen de trailer voor de langverwachte film the Avengers, welke in de eerste 24 uur na verschijning op iTunes Movie Trailers meer dan 10 miljoen keer werd gedownload. Hiermee werd het oude record ruim overschreden.

In de trailer krijgen de fans alvast een voorproefje van de film, die werd gebaseerd op de immens succesvolle stripboekenreeks, die in 1963 voor het eerst verscheen en sindsdien een favoriet is van velen. In de film vormen Iron Man (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth), Captain America (Chris Evans), The Incredible Hulk (Mark Ruffalo), Hawkeye (Jeremy Renner) en de Black Widow (Scarlett Johansson) een superheldenteam, om samen met S.H.I.E.L.D.'s Nick Fury (Samuel L. Jackson) de strijd aan te gaan met de gevaarlijke schurk Loki (Tom Hiddleston).

Marvel's The Avengers zal worden geregisseerd door Joss Whedon die ook verantwoordelijk is voor het scenario. De film, die zal worden uitgebracht door Paramount Pictures, zal worden geproduceerd door Kevin Feig. The Avengers draait vanaf 3 mei 2012 in de Nederlandse bioscopen.


De trailer van the Avengers: al meer dan 10 miljoen keer gedownload.