Hoerenloper krijgt hem niet omhoog

In Zweden is een man veroordeeld wegens seks met een hoertje. De 71-jarige blijft echter volhouden onschuldig te zijn "Ik kreeg hem maar niet omhoog", zo luidt zijn verdediging.

De krasse knar werd onlangs gespot bij een bordeel in Bromma, een voorstad van Stockholm. Agenten zagen hem uit zijn auto stappen en de hoerenkeet binnenwandelen. Even later hoorde de politie gehijg en krakende geluiden toen ze bij de brievenbus hun oor te luisteren legden.

Eenmaal buiten werd het mannetje direct in de boeien geslagen. Hij wilde echter alleen toegeven een poging te hebben gedaan om te betalen voor seks. Hij had de klus namelijk niet afgemaakt, met dank aan zijn weigerende stramme kabouter. "Mijn lid is maar een korte poos in haar geweest."

Ondanks dat de beste man niet is klaargekomen, heeft de rechter hem toch veroordeeld tot het betalen van een boete van in totaal zo'n 50.000 Zweedse kronen. "Ik heb geen commentaar, ik moet een advocaat gaan zoeken." Hoewel er geen druppel sperma vrijkwam, heeft de hoer in kwestie hem toch 200 euro uit de zak weten te kloppen.