G-Low is niet meer

G-Low is niet meer. De Limburgse rapper heeft vanavond in 'Holland In Da Hood' bekendgemaakt dat hij voortaan door het leven gaat als Angelyrical.

De Nederlandse rappers gingen vandaag op bezoek bij ene Vincent Vianen. Deze Nederlander is een zeer succesvolle danser. Zo is hij achtergronddanser bij niemand minder dan Usher.

Vianen zou de heren beoordelen op hun 'swagger skills'. Hij had echter nogal wat kritiek op Angelo. Hij vond dat de Limburger na een metamorfose ook een naamsverandering zou moeten ondergaan. 'G-Low' zou namelijk te veel lijken op J-Lo. Ook zou het kunnen worden geassocieerd met homo's.

De overige heren heben hierop besloten de koppen bij elkaar te steken om een andere naam te verzinnen voor G-Low. Zo werd nog even de naam 'Soft G' geopperd, vanwege zijn zachte G. De rapper woont echter in het getto van Munstergeleen of all places. Hier is het leven keihard en loopt iedereen met een pipa over straat. Deze gangster verdient dan ook alle respect, dus een naam met 'soft' erin was natuurlijk geen optie.

Na lang beraad werd uiteindelijk besloten dat Angelyrical de beste naam is. Angelo aka G-Low vindt deze naam zo briljant, dat hij na zeven jaar afstand heeft gedaan van de naam G-Low en voortaan met Angelyrical wil worden aangesproken.


RIP G-Low, leve Angelyrical!

Benieuwd naar de rest van de aflevering? Deze is hier terug te zien