Opoe krijgt stripper voor 100ste verjaardag

Opoe Clare heeft de mooiste verjaardag gehad die een honderdjarige zich kan wensen. De Britse heeft namelijk een stripper gekregen in het bejaardentehuis.

De vrouw werd onlangs gevraagd wat zij het liefste zou willen op haar honderdste verjaardag. Haar wens was duidelijk: de krasse dame wenste een stripper. Het bejaardentehuis in Birmingham besloot het verzoek in te willigen en ene Scorpion in te huren.

Zowel Clare als haar familie en de overige bewoners waren enorm in hun sas met het erotische optreden van de stripper. "Ik vond het erg fijn. De man heeft een glimlach op mijn gezicht getoverd", reageerde de bejaarde na het optreden. "Het is eens wat anders dan een kaartje van de koningin en een verjaardagstaart."

De Engelse heeft drie kinderen, drie kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. Sinds het overlijden van haar echtgenoot Lawrence, drie jaar geleden, gaat ze alleen door het leven. "Onze honderdjarige is deze klap goed te boven gekomen door haar uitzonderlijke gevoel voor humor", beweert directrice Barbara Hancock van het bejaardentehuis.

Ook voor John Green, de echte naam van Scorpion, was het een bijzonder optreden. "Het was de eerste keer dat ik voor een honderdjarige optrad", verklaart hij. "Clare vertelde me dat ze altijd al een stripper aan het werk had willen zien. Wel, ze heeft er lang genoeg op gewacht. Het was een speciale dag en het feestvarken heeft er veel plezier aan beleefd."