Milf (33) lokt puber (14) voor seks

In Engeland diende vandaag de rechtszaak tegen ene Claire Marquis. Deze 33-jarige moeder van twee kindjes wist op handige wijze een 14-jarige jongen aan te zetten tot ontuchtige handelingen. De rechtbank van Chelmsford heeft vandaag besloten haar niet op water en brood te zetten.

De vrouw uit Leigh-on-Sea, in het Engelse graafschap Essex, leerde het knaapje kennen via de gamenetwerken van PlayStation en Xbox. Marquis deed zich voor als een 24-jarige verpleegster om hem te verleiden. Vervolgens wisselden zij telefoonnummers met elkaar uit waarna zij naaktfoto's van zichzelf naar hem stuurde.

De puber werd overgehaald om ook zelf wat naaktfoto's te sturen. Ook moedigde zij de jongen uit Cheshire uit voor een sekssessie voor de webcam. Marquis wilde zelfs een hotelkamer regelen om samen een nummertje te maken, maar deze ontmoeting heeft nooit plaatsgevonden.

De geile activiteiten hielden anderhalf jaar aan tot de echtgenoot van de milf roet in het eten kwam gooien. Hij ontdekte waar zijn vrouw mee bezig was en lichtte de politie in. Toen het bedrog eenmaal uitkwam, bleek de knaap inmiddels als een blok te zijn gevallen voor Marquis en was hij ontroostbaar toen hij het verhaal van meneer Marquis hoorde.

De jonge vrouw, door de rechter als 'duister' bestempeld, heeft bekend schuldig te zijn aan vijf zedendelicten. Hij veroordeelde de vrouw tot een jaar voorwaardelijke celstraf. Wel moet ze 200 uur onbetaald schoffelen en staat ze de komende tien jaar in het register voor zedendelinquenten.