PSV met vrijwel fitte selectie naar Nijmegen

PSV neemt het morgenmiddag in De Goffert op tegen N.E.C. Nijmegen en beschikt over een vrijwel fitte selectie. Georginio Wijnaldum, Erik Pieters en Dries Mertens hadden na het Europa League-duel met Rapid Boekarest (3-1) wat lichte klachten, maar zijn nu weer pijnvrij.

Rutten liet na de terugkeer in Eindhoven weten tevreden te zijn met de manier, waarop zijn ploeg de lastige wedstrijd tegen Rapid Boekarest wist te winnen. De Eindhovenaren keken na 28 minuten tegen een achterstand aan. Nog voor het aanbreken van de rust trok Wilfred Bouma de stand weer gelijk.

In de tweede helft duurde het tot de slotfase, voordat PSV het verschil wist te maken. Ola Toivonen en Tim Matavz troffen allebei één keer doel, waardoor de drie punten mee naar Eindhoven gingen.