D. Fernández: "Het gaat goed"

Dani Fernández is helemaal hersteld van zijn zware knieblessure. De verdediger van Feyenoord miste het gehele vorige seizoen, maar speelde afgelopen weekend voor het eerst weer een volledige competitiewedstrijd.

"Het gaat goed", liet Fernández in AD Sportwereld weten. De voetballer was overigens verdrietig om de situatie, waarin Kaj Ramsteijn op dit moment verkeert. De jonge voetballer staat voorlopig buitenspel, vanwege een zware knieblessure. "Het is heel erg voor Kaj. Ik heb het zelf tweemaal meegemaakt. Hij zal zich op een mentale strijd moeten voorbereiden. Maar er zijn genoeg spelers die topfit zijn teruggekomen na zo'n blessure."

Fernández voelt zich intussen uitstekend. "Tegen AGOVV en AZ heb ik hele wedstrijden gespeeld en dat leverde fysiek geen problemen op", aldus de speler, die met Feyenoord een aantal lastige weken tegemoet gaat. "Als wij de thuisduels met ADO en VVV winnen, staan wij nog steeds in de top, misschien wel derde of vierde. Dan krijgen wij een loodzware serie met uitwedstrijden tegen Ajax, Go Ahead Eagles (beker, red.) en FC Groningen. Maar ik heb het al vaker gezegd: deze ploeg groeit."