Ali B hield trauma over aan eerste tongzoen

Ali B heeft niet echt genoten van zijn eerste tongzoen. De rapper hield naar eigen zeggen zelfs een trauma over aan de kus, vertelt hij aan 100% NL Magazine. "Een tongzoen waar ik nog maanden getraumatiseerd over was", noemt Ali zijn kus met Alexandra, die hij in groep 7 van de basisschool uitwisselde.

De rapper is inmiddels gelukkig getrouwd met zijn manager Breghje Kommers met wie hij twee zoontjes heeft. Amin en Omar hoeven van hun vader geen rappers te worden. "Ik hoop dat ze net als ik veel plezier hebben in hetgeen wat ze doen. Het kan me niet schelen of ze rapper, voetballer of vakkenvuller wordt."

Thuis zijn ze trots op Ali, niet vanwege zijn succes in de muziekwereld, maar omdat de rapper gelukkig is. "Ze zijn met name blij dat ik goed in mijn vel zit." Ali bedacht het succesvolle programma Ali B Op Volle Toeren, wat hem naar eigen zeggen 'op het lijf geschreven' is. "Ik kan twee werelden bij elkaar brengen, ontmoet muzikale grootheden en mag muziek maken. Met succes was ik helemaal niet bezig."