Wellicht nieuw contract voor Assaidi

sc Heerenveen denkt erover na om Oussama Assaidi een nieuw contract aan te bieden. De aanvaller heeft te kennen gegeven dat hij de club komend seizoen wil verlaten.

Assaidi is inmiddels de absolute sterspeler bij de Friezen. De kans is daardoor groot dat de Marokkaan komend seizoen vertrekt bij Heerenveen, zeker nadat de aanvaller heeft aangegeven open te staan voor een transfer. De Friese club wil echter een mooi transferbedrag op tafel zien en heeft daarom laten weten dat het met Assaidi gaat onderhandelen over contractverlenging.

"Als hij zo doorgaat, kan hij de club enorm veel gaan opleveren", vertelt algemeen directeur en voorzitter Robert Feenstra aan Voetbal International. "Oussama is een enorme potentiële inkomstenbron. Hoeveel we willen ontvangen, als we hem verkopen? Een marktconforme prijs."

Feenstra geeft toe dat er intern wel eens aan contractverlenging wordt gedacht. "Daar hebben we het intern zeker wel eens over. Maar daar komt dan ook een hoger salaris bij kijken. Concreet is het zeker nog niet."