[Video] Uitslagen Jupiler League (23/09/2011)

Go Ahead Eagles heeft gisteren de tweede zege van het seizoen geboekt in de Jupiler League. De Deventenaren wonnen met 2-1 van MVV Maastricht. Michal Janota en Marnix Kolder scoorden voor de thuisploeg. Tussendoor bracht Prince Rajcomar de bezoekers uit Maastricht op gelijke hoogte. Vorig jaar streed Go Ahead nog lang mee om de titel.

Willem II ging verrassend onderuit bij AGOVV Apeldoorn. De Tilburgers, de nummer drie van de ranglijst met dertien punten uit de eerste zes duels, kwamen in Apeldoorn op achterstand toen Michiel Hemmen scoorde, maar Rangelo Janga trok de stand voor rust alweer gelijk. Ellery Cairo schonk de thuisploeg halverwege de tweede helft echter alsnog de zege.

FC Den Bosch speelde met 0-0 gelijk tegen FC Dordrecht. In de Vliert eindigden de bezoekers nog met tien man nadat Roderick Gielisse in blessuretijd zijn tweede gele kaart had gekregen. Voor Den Bosch is het al de vijfde remise in zeven duels. De Brabanders wonnen een keer en verloren ook een wedstrijd. Bij Dordrecht viel doelman Stef Doedee na een botsing al snel uit.

SC Cambuur leek in eigen huis een nederlaag te lijden tegen Helmond Sport, maar Martijn Barto zette in blessuretijd alsnog de 2-2 op het bord. Hierdoor haken beide teams voorlopig af voor een positie in de bovenste regionen. Fortuna Sittard wist tot slot met 2-1 te winnen van FC Oss, waardoor de club klom naar de zesde plaats. Domper was het uitvallen van doelman Danny Wintjens met een zware hersenschudding.