[Primera División] Real Madrid morst opnieuw punten

Deze week staat er in de Spaanse competitie een doordeweekse speelronde op het programma. Real Madrid leed voor de tweede keer op rij puntverlies. Afgelopen weekend bleek Levante met 1-0 te sterk, vanavond werd er met 0-0 gelijkgespeeld tegen Racing Santander.

Trainer José Mourinho had, ten opzichte van de wedstrijd tegen Levante, een aantal wijzigingen aangebracht in zijn basisopstelling. Zo mochten Raphael Varane en José Callejón vanaf de eerste minuut meedoen. Racing Santander begon het duel echter fel. De ploeg schuwde de duels niet af en kreeg na een kwartier spelen de eerste grote kans van de wedstrijd. Tot een doelpunt kwam het echter nog niet.

Real Madrid nam vervolgens de regie in handen, maar tot grote kansen kwamen de bezoekers niet. Callejón kreeg een aantal mogelijkheden om de score te openen, maar ook het vizier bij de jonge middenvelder stond niet op scherp. Na rust werd het spel er bij beide ploegen niet beter op. Real had meer balbezit, maar konden het overwicht niet in doelpunten uitdrukken. Daardoor eindigde de wedstrijd in een doelpuntloos gelijkspel.

FC Barcelona speelt op dit moment tegen Valencia en kan bij winst twee punten uitlopen op de Madrilenen.