Marvel wil nieuwe game over Avengers

Stripboekgigant Marvel zou graag zien dat er alsnog een game gemaakt wordt rond de superheldengroep The Avengers. Het bedrijf bekijkt op dit moment welke partijen geschikt zijn om de licentie af te nemen. Dat schrijft de Amerikaanse website Gamespot.

Begin augustus werd bekend dat game-uitgever THQ, die tot dan toe de rechten had voor een game rond The Avengers, zijn studio in Melbourne sloot. De productie van de actiegame The Avengers: The Videogame, die samen met de film rond de heldengroep op de markt moest komen, werd stilgelegd.

Na het sluiten van de Australische gamestudio lekten beelden van het actiespel uit. Waar de meest filmgames over superhelden vanuit een derde persoon gespeeld worden, doen beelden op Youtube geloven dat The Avengers: The Videogame van het oogpunt van de superhelden gespeeld zou worden.

Volgend jaar september moet de film rond The Avengers in de bioscoop verschijnen. Robert Downey Jr. neemt de rol van Iron Man op zich, Chris Evans speelt Captain America, Chris Hemsworth is Thor, Scarlett Johansson is Black Widow, terwijl Mark Ruffalo uit de kleren van Bruce Banner scheurt om de Hulk te worden.


Marvel wil nieuwe game over Avengers