Hockeymoeder doet zoons teamgenoten

Katia Maria Davis uit het Californische Laguna Niguel verdwijnt waarschijnlijk voor lange tijd achter tralies. De 44-jarige vrouw heeft namelijk de liefde bedreven met twee teammaatjes van het ijshockeyteam van haar zoon.

De ijshockeymoeder is vorige week in de boeien geslagen nadat een van de knaapjes uit de school klapte. Hij had zijn moeder opgebiecht dat hij enkele fijne momenten had doorgebracht met de blondine. Moederlief was echter niet trots op het seksleven van haar zoon en schakelde de politie in.

"We hebben klachten ontvangen dat Davis feestjes organiseerde voor leden van het jeugdteam van Beach City Lightning", zo laat de politie van Orange County vandaag weten. "Andere vrienden van haar zoon voorzagen hen van alcohol."

Davis heeft maar liefst anderhalf jaar een seksrelatie gehad met de jongen van nog geen 16 jaar oud. Tijdens het onderzoek bleek ze ook nog een ander teamlid te hebben ontknaapt. Dit ventje is echter de 14 nog niet eens gepasseerd, dus Davis wacht ongetwijfeld een zware straf.

Katia Maria Davis
Deze cougar staat voorlopig buitenspel (foto: Orange County Sheriff Department)