Klagende golfgamers krijgen niet direct geld terug

Nederlanders die klachten hebben over de pc-versie van het golfspel Tiger Woods PGA Tour 12 krijgen niet direct hun geld terug. De Nederlandse afdeling van uitgever EA heeft geen plannen voor een dergelijke teruggave, omdat het geen klachten ontvangen zou hebben. 

Het Amerikaanse hoofdkantoor beloofde gamers hun geld terug wanneer zij niet tevreden zijn met de pc-versie van de golfgame. Uit klachten op de forums van de uitgever blijkt dat gamers het niet eens zijn met de matige communicatie over de verschillen tussen versies voor de pc en de spelcomputers. "Ze hebben het gratis online spel gepakt, daar de naam van de Xbox-versie aangehangen en het zo in de winkel gelegd", reageerde een consument op het forum.

In de Nederlandse verkooptoptien van GfK ontbreekt ieder spoor van Tiger Woods PGA Tour 12. Ook ontbreekt de game in het lijstje specifiek voor pc-spellen. Erg populair is de golfgame dus niet.

Nederlanders die klachten hebben over Tiger Woods PGA Tour 12 kunnen contact opnemen met de helpdesk van Electronic Arts. De uitgever bekijkt per geval wat voor stappen worden ondernomen.