SpongeBob op de vuist met vrouwen

De politie van Hollywood heeft deze week wel een heel bekend persoon aangehouden. Het bleek hier te gaan om niemand minder dan SpongeBob SquarePants. De gele spons was namelijk verwikkeld in een gevecht met twee vrouwen.

Op videobeelden die van het gevecht zijn gemaakt is te zien hoe de kindervriend dinsdag wordt vastgehouden en van een vrouw enkele rake klappen krijgt. Ook krijgt het gele vierkant een knietje in zijn klokkenspel. Desondanks wist SpongeBob zelf ook nog wat tikken uit te delen.

Uiteindelijk houdt een van de vrouwen een agent aan die vervolgens een babbeltje maakt met de man in het gele pak. Omdat niemand een aanklacht heeft ingediend, is SpongeBob niet in de boeien geslagen.

Het is overigens niet de eerste keer dat de politie van Hollywood te maken krijgt met louche figuren die zijn uitgedost als een bekende televisieheld. Zo werd onlangs Captain America gearresteerd omdat hij een vrouw had aangerand die met hem op de foto wilde. Ook Spider-Man werd laatst in de boeien geslagen.


De bewuste videobeelden van het opmerkelijke gevecht