Advocaat Johansson woest over naaktfoto's

De advocaat van Scarlett Johansson is woest op de websites die naaktfoto's van de actrice hebben gepubliceerd. Hij wil dat de foto's direct van de sites worden afgehaald en wanneer ze dit niet doen, krijgen ze met hem te maken, waarschuwt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Een hacker zou de foto's te pakken hebben gekregen.

Advocaat Marty Singer heeft onder meer een brief met dreigende taal naar de site The Dirty gestuurd. In de brief schrijft hij dat ze de gestolen privéfoto's direct moeten verwijderen. Er zou copyright op rusten. Singer schermt met juridische stappen.

Op de foto's staat de 26-jarige Johansson naakt voor de spiegel. "Als je niet doet wat ik vraag, ben je gevaarlijk bezig. Alsjeblieft, bescherm jezelf", laat Singer aan de sites weten. The Dirty heeft de foto's inmiddels verwijderd.

Eerder dit jaar kwam de Amerikaanse politie een hacker op het spoor die het had gemunt op beroemdheden. Zo'n vijftig sterren zouden slachtoffer zijn geworden, onder wie Vanessa Hudgens, Jessica Alba en Christina Aguilera.