Camiel Eurlings weer vrijgezel

Camiel Eurlings is weer vrijgezel. De oud-minister van het CDA zegt 'ongelofelijk veel pijn' te hebben van de breuk. In 2010 stapte Eurlings nog uit de politiek om meer tijd te nemen voor zijn privéleven.

"In de komende periode komt de nadruk meer op mijn privéleven te liggen. Die keuze heb ik samen met mijn vriendin genomen", zo verklaarde hij destijds. Eurlings had een relatie met de uit Hongarije afkomstige Enikö Borbely.

Zijn besluit wierp echter geen vruchten af: "Mijn relatie stond onder grote druk. Destijds was het mijn heilige overtuiging om mijn relatie in stand te houden. Dat het desondanks nu toch mis gaat is voor mij heel pijnlijk, ik heb dit nooit gewild. Maar helaas gebeurt zoiets."

De oud-minister van Verkeer en Waterstaat werkt momenteel bij de directie van luchtvaartmaatschappij KLM. Hij laat weten op dit moment niet terug te willen keren naar de politiek, hoewel hij vorig jaar op het CDA-congres nog de politieke liefde verklaarde aan CDA-leider Maxime Verhagen. Verschillende CDA'ers hopen nu toch op een terugkeer van de populaire Limburger.


Camiel Eurlings weer vrijgezel