Dead Island krijgt eind deze maand eerste DLC

Dead Island, de zombiegame op een eiland die vorige week is verschenen, zal eind deze maand al zijn eerste DLC ontvangen. Bloodbath Arena zal vier nieuwe maps vol zombies toevoegen aan de game.

Bloothbath Arena werd in eerste instantie aangekondigd als een pre-order bonus maar zal voor tien dollar, en waarschijnlijk ongeveer dezelfde hoeveelheid aan euro's, ook gewoon te koop zijn. XP en geld wat op de DLC maps verdiend wordt zal gebruikt kunnen worden in de basisgame.

Dead Island speelt zich af in de open wereld van een tropisch eiland waar achter elke hoek hele meutes rottende zombies je opwachten als je op pad gaat om allerlei spannende missies in het vakantieoord uit te voeren. Vuurwapens en munitie zijn er amper en je moet het zien te redden met voorwerpen die je tegenkomt en die je als wapen kunt gebruiken om jezelf te verdedigen en de hordes zombies van je af te houden in man-tegen-zombie gevechten. Je kunt allerlei voorwerpen vinden die je later kunt gebruiken om je geïmproviseerde wapens in vernietigingswapens te veranderen.

Dead Island is te koop voor Windows, Xbox 360 en PlayStation 3. Naast kopen kun je de game natuurlijk ook op FOK!games winnen!

Dead Island