Vrouwen randen ex-vriend aan

De rechtbank van Zürich heeft vandaag twee 22-jarige vrouwen veroordeeld die wraak hadden genomen op hun gezamenlijke ex. Zo hebben zij de penis van de arme drommel aan zijn dij vastgelijmd en zijn klokkenspel versierd met roze veren.

De twee gewezen vriendinnen besloten vorig jaar juli de krachten te bundelen om de overspelige Zwitser eens snoeihard te grazen te nemen. De beste man werd gedrogeerd en misbruikt op de bank in zijn appartement. Hierbij moest vooral zijn jongeheer het ontgelden.

Zo werd de paarsgepunte lans van de man met behulp van nagellak van een roze kleurtje voorzien. Ook werd de kloppende roede vastgelijmd aan het dijbeen van het slachtoffer en werden zijn geslachtsdelen versierd met roze veren.

Daar bleef het echter niet bij. De 27-jarige man werd geverfd met zelfbruiner en verkleed met een rokje en een bh. Naast een laag make-up op zijn gezicht werd met watervaste stift de volgende tekst op zijn borstkas geschreven: "Jongens, let op: dit staat jullie te wachten als je je pik niet onder controle weet te houden."

De beide feeksen maakten uiteraard een paar foto's en lieten de beste man moederziel alleen achter, vastgebonden en wel. Hij werd uiteindelijk door een huisgenoot bevrijd. De rechter heeft het duo vandaag veroordeeld tot veertien maanden gevangenisstraf.