Stuntman The Hangover 2 verwijt studio hersenletsel

Een stuntman die aan The Hangover Part II heeft gewerkt, klaagt filmmaatschappij Warner Bros aan. Scott McLean heeft een hersenbeschadiging opgelopen tijdens de opnamen van de film en houdt de studio verantwoordelijk, schrijft de Amerikaanse filmsite The Wrap.

McLean zegt ernstig gewond te zijn geraakt tijdens een stunt voor de komedie. Het ongeluk zou in december in Thailand zijn gebeurd. Volgens de stuntman moest hij van de filmmakers onverantwoord hard rijden en botste hij daarom op een tegenligger.

De stuntman werd overgebracht naar Australië om te revalideren en is daar nog steeds. Hij heeft een permanente hersenbeschadiging en een paar verwondingen. De stuntman eist geld van Warner Bros. De filmstudio zegt geschokt te zijn door het bericht en zegt met McLean tot een oplossing te willen komen.

In juni kwam Warner Bros al tot een schikking met tatoeëerder S. Victor Whitmill. Hij had een rechtszaak aangespannen omdat hij de neptatoeage van acteur Ed Helms in The Hangover Part II te veel vond lijken op de door hem ontworpen inktprent van voormalig bokser Mike Tyson.