Diva's vegen de vloer aan met Geer en Goor

Patty Brard, Tatjana Simic en Patricia Paay zijn van plan de vloer aan te vegen met Gerard Joling en Gordon. De dames zijn vanaf donderdag te zien in het nieuwe programma Diva's Draaien Door, wat wel wat weg heeft van Geer en Goor over de Vloer. "Die vergelijking is zo weer afgelopen", voorspelt Tatjana.

"Na 1 september heeft niemand het daar nog over", gaat de Kroatische verder voor de camera van Novum Nieuws. "Wij vegen Geer en Goor helemaal van de vloer." Patty Brard wordt een beetje moe van de vergelijking, ze heeft zelfs een liedje geschreven. "Wij zijn de Diva's Draaien Door, geen Geer en Goor", zingt ze.

In Diva's Draaien Door springen Brard, Simic en Paay bij in gezinnen die omkomen in het werk. Onder de dames heerst een duidelijke rolverdeling. "Ik ben van de organisatie en zij is de lieve vrede", legt Brard uit over Simic. Paay komt volgens Brard vooral van pas vanwege haar borstimplantaten. "Als wij een nieuwe auto nodig hebben, sturen we haar op pad met die bumpers. Die stootkussens van haar werken heel goed."

"We hebben allemaal kwaliteiten die sexy, lief en leuk zijn, maar doen het op ons karakter en de goede bedoelingen", zegt Tatjana, die op moet biechten dat ze af en toe rode oortjes krijgt van haar collega's. "Als Patrice een paal ziet, gaat ze dansen", constateert Brard. "Ach, we zijn wel ordinair, maar met een reden."