FC Twente verlegt interesse naar Narsingh

De kans dat Bryan Ruiz naar Fulham gaat vertrekken is volgens FC Twente erg groot. Daarom doet de club van Enschede er vandaag nog alles aan om een eventuele opvolger te strikken. Luciano Narsingh van SC Heerenveen is daarvoor nu in beeld, nadat Leroy Fer te kennen gaf bij Feyenoord te blijven.

De aanvaller wist zich vorig seizoen bij Heerenveen in de basis te spelen en weet regelmatig zijn doelpunt mee te pikken. Dit seizoen scoorde hij twee doelpunten in vier wedstrijden. Mustapha Nakhli, zaakwaarnemer van Narsingh, bevestigt de interesse van FC Twente: "Ik heb contact gehad met FC Twente. Als Ruiz wordt verkocht, schakelen ze over op Luciano.”

Ruiz lijkt de overstap naar Fulham te gaan maken. Eerder wees de Costa Ricaan de interesse van de ploeg van trainer Martin Jol nog van de hand, maar de spelmaker van de Tukkers beseft dat hij voor zijn ontwikkeling de stap naar een grotere competitie moet maken.

Update 12:36 uur

De werkgever van Luciano Narsingh, sc Heerenveen, heeft gezegd dat ze de aanvaller niet wil verkopen. "In principe willen wij helemaal niemand meer verkopen. De selectie is rond en wij willen niemand meer kwijt, of er moeten krankzinnige bedragen op tafel komen. Maar dat zie ik niet meer gebeuren. Tot op heden is er ook geen contact geweest met FC Twente over Narsingh”, aldus technisch directeur Johan Hansma.