'Ruiz in gesprek met Fulham'

FC Twente lijkt Bryan Ruiz in de komende dagen mogelijk toch te verliezen. De Costa Ricaan is op dit moment in Londen om met Fulham over een contract te onderhandelen.

In sportief opzicht is Ruiz nog niet helemaal overtuigd, omdat Fulham dit seizoen geen Champions League speelt. Eerder verklaarde de goaltjesdief van FC Twente nog alleen te willen vertrekken bij een bod van een club uit Spanje, Engeland, Duitsland of Italië, die ook nog eens op het miljoenenbal actief is. Toch is een overgang naar The Cottagers niet ondenkbaar, omdat de talentvolle aanvaller een dermate hoog salaris in het vooruitzicht is gesteld.

Fulham kende een zwakke start van de competitie en haalde slechts één punt uit drie wedstrijden. Trainer Martin Jol kondigde vervolgens aan dat een versterking in aanvallend opzicht prioriteit heeft. De formatie uit Londen trof namelijk pas één keer doel.

FC Twente wil ongeveer vijftien miljoen euro voor Ruiz ontvangen. Saillant detail; De Tukkers en Fulham zitten bij elkaar in de groep in het toernooi om de Europa League.