Van Halst vertrekt bij FC Twente

Jan van Halst vertrekt in december als manager algemene zaken bij FC Twente. Dat heeft de 42-jarige oud-voetballer vandaag bekendgemaakt. Van Halst werkt al sinds 2003 bij Twente. Sinds juni vorig jaar is hij manager algemene zaken. De oud-verdediger maakte niet bekend wat hij na 1 december, als zijn dienstverband bij Twente is beëindigd, gaat doen.

Voor hij manager algemene zaken werd, was Van Halst enkele jaren manager commerciële zaken. Ook daarvoor was hij al op de commerciële afdeling van de Enschedese club aan het werk. Als voetballer kwam Van Halst uit voor FC Utrecht, FC Wageningen, FC Twente, Ajax, Fortuna Sittard en Vitesse.

Van Halst stelt in het belang van de club weg te gaan. "Met de afronding van de uitbreiding van de 'U' staat de club voor een nieuwe ambitieuze periode", verwijst hij naar de tweede ring die op de Grolsch Veste wordt gebouwd. "Als je er van tevoren niet zeker van bent of je deze periode tot het einde toe af zult maken, moet je een en ander in het belang van de club tijdig aangeven."