'Texeira in Nederland, Matavz toch naar PSV'

De toekomst van Tim Matavz is al een aantal weken onderwerp van gesprek. De aanvaller van FC Groningen staat in de belangstelling van PSV, maar de Eindhovenaren kwamen er tot op heden niet uit met de Groningers.

Gisteren kwam zelfs het bericht dat Matavz niet meer mocht vertrekken, omdat de ingestelde deadline van FC Groningen was verstreken. Het heeft er echter alle schijn van dat een transfer toch op handen is. Voetbal International wist zojuist te melden dat David Texeira, de aanvaller waar de Groningse club achteraan zit, vanavond op Schiphol is geland.

Texeira zou aanvankelijk zijn afgebeld, omdat de transfer van Matavz naar PSV ook niet van de grond is gekomen. Nu de Uruguayaan toch in ons land is, draait de geruchtenmachine op volle toeren. Mocht FC Groningen de aanvaller namelijk contracteren, dan is de kans groot dat Matavz naar PSV vertrekt.

Bovendien hebben beide ploegen nog maar enkele dagen om mutaties in hun selectie door te voeren. De nacht van woensdag naar donderdag gaat de transfermarkt namelijk dicht.