[Premier League] Uitslag Man United - Arsenal

Arsenal heeft in de Premier League een enorm pak slaag gekregen van Manchester United. Op Old Trafford werd de club van trainer Arsène Wenger met maar liefst 8-2 vernederd. Wayne Rooney maakte drie goals voor Manchester. Robin van Persie was trefzeker namens Arsenal, maar miste ook een penalty.

Op het moment dat Van Persie de strafschop miste, stond het door een doelpunt van Danny Wellbeck 1-0 voor de thuisploeg. Vervolgens schroefden Ashley Young en Rooney de score op tot 3-0, maar vlak voor rust deed Theo Walcott iets terug. Tussen de zestigste en de zeventigste minuut ging het echter snel. Rooney, Nani en Ji-Sung Park maakten de avond voor Arsenal steeds pijnlijker: 6-1.

Van Persie maakte de stand voor Arsenal, dat onlangs Cesc Fàbregas en Samir Nasri zag vertrekken, een kwartier voor tijd iets draaglijker. Het laatste woord was echter weer voor Manchester, dat via opnieuw Rooney en Young nog twee keer scoorde. Arsenal beëindigde de wedstrijd na rood voor Carl Jenkinson met tien man.