John Verhoek staat open voor ADO

Stade Rennes-aanvaller John Verhoek ziet een tijdelijke overgang naar ADO Den Haag wel zitten. Toch hoopt de spits uiteindelijk alsnog te slagen in de Ligue 1.

In gesprek met Voetbal International laat Verhoek weten dat zijn situatie bij Stade Rennes voorlopig uitzichtloos is. "De laatste weken zit ik niet meer bij de selectie van Rennes. De manager heeft voor enkele miljoenen een paar nieuwe aanvallers gehaald en daarmee was ik uit beeld."

Door de ontstane situatie hoop Verhoek zich bij ADO Den Haag weer in de kijker te spelen. "Natuurlijk zou het geweldig zijn om bij ADO te voetballen. Het is mijn club en mijn stad." De broer van de oud-speler van FC Den Bosch, Wesley Verhoek is al speler bij de club uit de Hofstad.

Ondanks dat zijn verblijf in de Ligue 1 tot nu toe niet is uitgelopen op een succes, hoopt Verhoek alsnog dat hij het gaat maken in Frankrijk. "Ik heb meteen gezegd dat ik naar de Eredivisie zou gaan. Daar stond ik op. Maar ik wil nog steeds slagen in Frankrijk", besluit de spits.