Debuut voor De Vries bij Wolves nadert

Dorus de Vries zal vanavond zijn debuut maken voor Wolverhampton Wanderers. De ploeg speelt dan het uitduel bij Northampton om de Carling Cup. De Wolves gaan na dit weekend verrassend aan kop in de Premier League.

"Ik kijk er enorm naar uit. Het duel bij Northampton is een goede test voor ons. Ik heb in de voorbereiding een paar wedstrijden gespeeld, maar dit wordt mijn eerste competitieve duel. Dat is belangrijk om scherp te blijven", aldus de Nederlandse keeper op de clubsite.

Hij vervolgt: "Ik wil laten zien dat ik klaar ben voor een basisplaats in de competitie." Op dit moment is De Vries tweede doelman achter Wayne Hennessey. Samen met Manchester United en Manchester City gaat Wolverhampton Wanderers na twee duels met de volle score aan kop in de Premier League.

"Het seizoen is inderdaad zeer voortvarend gestart. De jongens doen het erg goed. Stiekem kunnen we misschien ook wel ver komen in dit toernooi. Met een paar overwinningen en een goede loting kun je zomaar in de finale staan", aldus De Vries.

Afgelopen zomer verruilde de Nederlander promovendus Swansea City voor Wolverhampton Wanderers. Bij Swansea werd Michel Vorm aangetrokken als zijn vervanger.