U2-frontman Bono ontkent ziekenhuisopname

Bono ontkent dat hij met hartkloppingen en pijn op de borst is opgenomen in een ziekenhuis. De Ierse krant The Independent meldde dat nieuws afgelopen weekeinde op basis van ingewijden. Volgens de U2-frontman is er echter niets waar van het verhaal.

"Bono heeft geen gezondheidsproblemen gehad", laat een woordvoerder weten aan de Britse persdienst Reuters. "Verhalen dat hij met spoed naar een ziekenhuis is gebracht, zijn niet waar. Bono is kerngezond en geniet met zijn familie van een vakantie in Zuid-Frankrijk."

Volgens The Independent is Bono vorige week door zijn vrouw naar een ziekenhuis in Monaco gebracht omdat hij last van zijn hart had. Artsen zouden de 51-jarige zanger, die onlangs een wereldtournee met U2 afrondde, aangeraden hebben veel rust te nemen.

Bono belandde vorig jaar wel in een ziekenhuisbed. De zanger werd in mei met spoed geopereerd aan zijn rug nadat hij geblesseerd raakte tijdens repetities voor de 360º-tournee. Als gevolg van de ziekenhuisopname moest U2 een aantal Amerikaanse concerten uitstellen.