Koert-Jan de Bruijn denkt nog niet aan trouwen

Ex-soapie Koert-Jan de Bruijn en zijn vriendin Charlotte kregen vrijdagochtend voor de tweede keer een dochter. Hoewel de twee al jaren dolgelukkig zijn, denken ze nog niet aan een huwelijk. "Het zal er zeker nog wel eens van komen, maar voorlopig niet", vertelt Koert-Jan aan De Telegraaf.

De acteur, bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden, wil dat zijn dochters een bruiloft bewust mee kunnen maken. "Charlotte en ik lijken het een leuk idee om te wachten tot de meisjes die dag ook bewust kunnen meemaken. Want zeg nou zelf, wat is er nou mooier dan je ouders elkaar het jawoord te zien geven."

Het gezin van De Bruijn werd vrijdag uitgebreid met Fritzi Francisca, de tweede dochter. Keetje Sofia kwam drie jaar geleden ter wereld. "Voorlopig houden we het even bij onze twee meiden", zegt Koert-Jan over toekomstige gezinsuitbreiding.

Dat men even moet wennen aan de naam Fritzi, vindt de ex-soapie geen punt. "Fritzi is afgeleid van Frederike, een naam die in Duitsland veel voorkomt. We waren er meteen allebei weg van." De tweede naam Francisca komt van Charlotte's moeder. "We zijn zo in de wolken en het is zo'n mooi kindje, een echte Fritzi."