"Vuelta minst leuke grote wielerronde"

De users van FOK!sport zijn van mening dat de Vuelta à España, die gisteren van start is gegaan, de minst leuke van de drie grote rondes is. 102 van de 249 stemmers (41%) is van mening dat zowel de Tour de France als de Giro d'Italia een leukere wielerronde is dan de Spaanse rittenkoers.

User EricOscuro vind dat het mooie eigenlijk al is geweest. "Het is een beetje mosterd na de maaltijd," zei hij in een reactie. "In de Giro en de Tour de France komen de talenten bovendrijven. Maar de Vuelta wordt na de tour verreden en de tijd dat de renners hun faam willen verzilveren. De Vuelta is een tour van de beloften die eerder "net niet" waren, en degenen die nog iets recht te zetten hadden."

Slechts 14 users (5,6%) vind de Vuelta de mooiste ronde, terwijl evenveel users alleen de Giro leuker vind dan de Spaanse koers. FOK!sportuser KlapMongeaul vind de Vuelta 'ondergewaardeerd'.

Liefst 62 stemmers (24,9%) vind de Vuelta helemaal niks. De overige 57 users (22,9%) vindt alleen de Tour de France beter.