Gordon: nichteriger dan Zie Ze Vliegen kan niet

Gordon geniet met volle teugen van zijn rol in de nieuwe komedie Zie Ze Vliegen. Voor het nieuwe programma, dat zaterdag voor het eerst op tv is, kruipt Gordon onder meer in de huid van een homoseksuele steward. "Veel nichteriger dan dit wordt het niet", belooft Gordon voor de camera van Novum Nieuws.

De zanger, presentator en talentcoach ziet in acteren een nieuwe uitdaging. "Ik vind het heel grappig om te doen. Acteren vind ik echt een nieuwe dimensie in mijn carrière."

Hoewel Gordon graag vaker in de huid van een personage zou kruipen, heeft hij voorlopig geen tijd voor een acteercarrière. "We zouden eigenlijk ook nog een film gaan maken met Gerard, maar dat heb ik op het laatste moment afgeblazen. Ik heb het gewoon heel erg druk."

De agenda van Gordon is de komende maanden bomvol. "In november komt het nieuwe album van Los Angeles, The Voices, we gaan meedingen naar een plekje in het Nationaal Songfestival, Minute to Win it ga ik weer doen en in november start X Factor weer", somt de bezige bij op.

Ondanks alle drukte is Gordon niet bang dat hij achter Gerard Joling aangaat en ook getroffen wordt door een burn-out. "Absoluut niet. Ik zit heel goed in m'n vel en voel me heel goed. Je moet gewoon goed voor jezelf zorgen, dan komt het helemaal goed."