Juf ramt gezicht kleuter in tafeltje

In Florida is een kleuterjuf opgepakt wegens een grof staaltje kindermishandeling. Priscilla Dale Cole uit Mims heeft een 4-jarige jongen met zijn gezicht in zijn tafeltje geslagen.

De 48-jarige vrouw is al jaren juf op een kleuterschool in Titusville. Woensdag wist een van de kleuters haar het bloed onder de nagels te halen. Ze greep hem bij zijn shirt en ramde hem met het gezicht naar beneden snoeihard in zijn bureautje.

Het kereltje liep hierbij blauwe plekken en snijwonden aan zijn lippen, een bloedneus en gekneusd tandvlees op, zo laat de politie weten. Ook werd een tand uit zijn mond weggeslagen. Sindsdien eet haar zoontje ook moeilijk, verduidelijkt zijn moeder.

De stoute kleuterjuf is gisteren in de boeien geslagen. Ze verdedigde zich door haar te zeggen dat het ventje een driftbui had, rond een tafel liep en struikelde over een stoel. Vervolgens kwam hij zelf met zijn gezicht tegen het tafeltje aan. Aan haar verhaal hecht men weinig waarde, aangezien zij vorige maand tweemaal is opgepakt wegens mishandeling. Indien zij schuldig wordt bevonden aan kindermishandeling, kan zij voor 15 jaar achter tralies belanden.