Game of the Decade-toernooi - Dag 28

Vandaag dag 28 van de Game of the Decade-competitie. Welk van de onderstaande games is volgens jou het meest Game of the Decade-waardig? Stem mee in de poll op FOK!games.

Call of Duty: Black Ops
Het grote vervolg op zijn voortganger Modern Warfare 2. Het perkssysteem was iets aangepakt en de graphics waren wat bijgewerkt, maar over het algemeen bleef de gameplay hetzelfde. Schiet tegenstanders neer, haal je doelen en win XP. Opvallend aan deze Call of Duty-shooter was de sterk verbeterde singleplayer-modus.

Edna & Harvey: The Breakout
Edna wordt op een dag wakker in een kussencel van een inrichting. Waarom is haar niet duidelijk, want ze is helemaal niet gek en haar pluchen konijn Harvey is het daar helemaal mee eens. Samen ondernemen ze een ontsnappingspoging, waarbij ze vele krankzinnige figuren tegenkomen. Natuurlijk is niet iedereen blij met deze ontsnapping; de kwade Dr. Marcel zal alles in zijn macht doen om Edna tegen  

Guitar Hero II
Het tweede deel van de Guitar Hero-serie wordt door velen nog steeds gezien als de beste. Goede muziek, nieuwe gameplaymogelijkheden, er zat veel in deze game. Iedereen bleef maar rocken op Sweet Child 'o Mine en Freebird.

Mario Kart DS
Mario Karten was nog nooit zo leuk als op de DS. Online play, nieuwe technieken, vele banen en leuke characters. Het was de droom-game van elke Mario Kart-fan.

Phantasy Star Online Episode I & II
Online spelen op de Dreamcast is nooit een grote hit geworden, maar één titel sprong er wel uit, namelijk Phantasy Star. Episode I & II kwamen later uit voor de Gamecube en de Xbox en dit waren twee grote titels. De game wordt door sommige nog steeds gespeeld.

Secret Files: Tunguska
Een point 'n click die vooral werd geroemd vanwege prachtige graphics. Het spel kwam oorspronkelijk uit op de pc, maar kwam vorig jaar ook uit voor de Wii en de Nintendo DS.

The Darkness
Wat doe je als 'de Darkness' om je schouders hangt? Er gebruik van maken! Twee gigantische slang-achtige dieren die je kon gebruiken om je vijanden op te vreten. Het tweede deel van deze game is onderweg.

Wolfenstein: Enemy Territory
Deze game was volledig gratis te downloaden en dat zorgte voor nogal een grote groep spelers. Het was een vervolg op Return to Castle Wolfenstein in multiplayervorm, en het werkte perfect. Veel gratis updates bleven uitkomen en het spel werd met de maand beter.