Muziekleraar paalt pop op schoolplein

De politie van Spring Hill, in de Amerikaanse staat Tennessee, heeft donderdagochtend ene Daniel Torroll in de boeien geslagen. De 56-jarige muziekleraar werd op heterdaad betrapt toen hij zich vergreep aan een pop. Niet zo handig, zo midden op het schoolplein van een basisschool.

De politie van het plaatsje kreeg gisteren een melding dat een man zich met een tas ophield onder een brug. Deze brug verbindt de school met de toegangsweg, en maakt onderdeel uit van het schoolplein.

Eenmaal ter plaatse zag een agent hoe Torroll bezig was de op een kind lijkende pop te grazen te nemen. Later bleek de leraar gaten op tactische plekken in de pop te hebben geboord. Omdat de beste man tijdens zijn seksavontuurtje duidelijk kon worden gezien vanaf de weg, heeft de politie hem opgepakt wegens zedenschennis.

Torroll, die muziekles geeft aan acht getalenteerde kinderen, beweert geen pedofiel te zijn. "Ik heb zelf twee kinderen", verdedigt hij zich. Hij lijdt namelijk aan ADD, een stoornis die hem verhindert seksuele driften te beheersen.