Angelina Jolie ontvlucht Londen met kinderen

Angelina Jolie wil Londen zo snel mogelijk verlaten met haar kinderen. De 36-jarige actrice is doodsbang vanwege de rellen in de stad. "Ze voelt zich niet veilig."

"Angelina kan niet geloven dat dit gebeurt", vertelt een beveiligingsmedewerker van het gezin aan het Amerikaanse blad Us Weekly. Jolie en haar kinderen verblijven momenteel in Londen vanwege een filmklus van Brad Pitt in Groot-Brittannië. Hij is bezig met opnamen voor World War Z.

Jolie en de kinderen verblijven in de Londense wijk Richmond. "De beveiliging rond het huis is aangescherpt", vertelt de medewerker. Het huis ligt in de buurt van een populair winkelgebied, waar relschoppers zouden kunnen toeslaan. "We moeten alert zijn. We hopen dinsdagavond of uiterlijk woensdagochtend weg te zijn."

Brad Pitt kan niet mee met zijn vrouw en kinderen. De locatie waar hij aan het filmen is, ligt vijf uur buiten Londen. "Hij is ontzettend bezorgd", vertelt een andere ingewijde. "Hij is zelf veilig, maar maakt zich grote zorgen om zijn vrouw en kinderen."