Maak kennis met Final Fantasy Type-0 karakters

Square Enix heeft de namen uitgebracht van de belangrijkste karakters in Final Fantasy Type-0. Al deze karakters maken deel uit van "Class Zero". Een bijzondere klas binnen Suzaku, een magie-school, en toevallig de klas waaruit jij je karakters kan kiezen. Al deze karakters zullen speelbaar zijn in de volledige versie van Final Fantasy Type-0.

Ace
Ace gebruikt kaarten als zijn wapen voor zowel dichtbij als veraf. Zijn vaardigheid is "Deck Open" waarbij hij vier willekeurige kaarten trekt. De kaarten doen dingen als aanvallen, genezen en karakters versterken.

Final Fantasy Type-0

Queen
Gebruikt een zwaard als haar wapen. Haar vaardigheid is "Cross", een aanval waarbij ze haar zwaard naar de hemel wijst en een kruisvormig licht op zowel de vijanden als haar kameraden laat vallen. Hiermee ontvangt de vijand schade en zullen je kameraden genezen.

Final Fantasy Type-0

Nine
Hij gebruikt een lans als wapen. Zijn speciale vaardigheid is "Jump", een bekende aanval voor Dragoons binnen de Final Fantasy-wereld. Bij deze aanval springt hij over de vijand heen om met brute kracht te landen en iedereen in de radius van de landing te beschadigen.

Final Fantasy Type-0

Machina Kunagiri 
Machina gebruikt twee rapiers om zijn vijanden aan te vallen. Zijn speciale vaardigheid is "Spin Drive", waarbij hij heel hard draait met zijn wapens naar buiten om zo de vijand herhaaldelijk schade aan te brengen.

Final Fantasy Type-0

Rem Tokimiya 
Rem heeft twee dolken en twee typen magie als haar wapens. Haar speciale vaardigheid is "Aspilbenom". Een aanval waarbij ze een grote lichtbal op haar vijanden afstuurt die zowel herhaaldelijk schade aanricht, als dat het hun magie punten (MP) opslokt.

Final Fantasy Type-0

King
King gebruikt twee geweren om zijn vijanden mee te lijf te gaan. Dit wapen doet zowel op lange als op korte afstand veel schade. Zijn speciale vaardigheid is "Powered Bullet", een aanval met een explosieve kogel die meerdere vijanden schade kan aanrichten met zijn explosie.

Final Fantasy Type-0

Sice
Sice gebruikt een sikkel als wapen. Haar speciale vaardigheid is "Black Hole". Een zwart gat waar vijanden naar toe getrokken worden waarin ze zich niet kunnen bewegen.

Final Fantasy Type-0

Eight
Eight is een vechtersbaas die zijn vuisten gebruikt in gevechten. Zijn vaardigheid is "Form of the Gale". Tijdens deze aanval kun je, door middel van een aantal knoppencombinaties in te voeren, bepaalde aanvallen uitvoeren.

Final Fantasy Type-0

Jack
De immer glimlachende Jack gebruikt een katana als wapen. Zijn speciale vaardigheid is "Mikiri". Een aanval waarbij hij de aanval van zijn vijand ontwijkt om zo een krachtige counter uit te voeren.

Final Fantasy Type-0

Seven
Seven gebruikt een "Snake Sword" als wapen. Denk bijvoorbeeld aan het wapen van Ivy in Soul Calibur. Haar speciale vaardigheid is "Catch", waarbij ze haar vijanden vangt met haar zwaard en hier een schok doorheen laat gaan om de vijand te beschadigen.

Final Fantasy Type-0

Deuce
Deuce gebruikt een fluit als wapen. Haar speciale vaardigheid is "Concerto". Bij deze vaardigheid worden je kameraden versterkt en richt je schade aan je vijanden.

Final Fantasy Type-0

Welk karakter kies jij als je begint aan Final Fantasy Type-0?