Bouma denkt aan vertrek bij PSV

Wilfred Bouma dreigt met een vertrek bij PSV. Dit heeft de verdediger bij zowel trainer Fred Rutten als zaakwaarnemer Kees Ploegsma junior laten weten. De routinier is absoluut niet te spreken over zijn reserverol bij de Eindhovense club.

"Wilfred heeft vorig jaar een heel traject moeten doorlopen alvorens hij een contract kreeg bij PSV", liet Ploegsma junior in een gesprek met Voetbal International weten. "Hij heeft maanden meegetraind om te bewijzen dat hij fit was. Dat deed hij, omdat hij na jaren blessureleed weer graag wilde voetballen."

"Dat wil hij nu nog steeds," ging de zaakwaarnemer van Bouma verder. "Als dat niet bij PSV kan, dan graag elders. Hij heeft me daarom gevraagd om rond te kijken, want hij heeft geen zin in een vaste plaats op de bank."

De uitspraken van Bouma komen PSV erg slecht uit, aangezien de verdediging van de club op dit moment het zorgenkindje is. Bovendien wordt Erik Pieters in verband gebracht met Newcastle United. De verdediger tekende onlangs een nieuwe overeenkomst, maar slaagde er ook in om een gelimiteerde transfersom op te laten nemen. Mocht een club dit dus op tafel willen leggen, dan is er geen houden meer aan.